Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2015, 03:19 AM   #1
admin
Admin
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Mesajlar: 25.273
Standart Hafta Sonu Grup Eğlencemiz

selam egeden mehmet yaş 38 arzularınızı ve hayallerinizİ özgürce ve doya doya yaşamak istiyorum diyen olgun bakımlı bayanlar, üçüncü tek erkek arayan evli çiftler, evliyim ama kaçamak yapmak istiyorum diyen bayanlar arayın tanışalım… sitenize yazdığım bir hikayeden etkilenen 40 48 yaşlarında evli bir çiftin telefonla beni arayıp tanışmamızla başlayan,çok ilginç,çokta güzel yaşadığım hafta sonunu paşlaşmak istedim.
gece bir civarlarında bir telefon geldi arayan kadındı konuşmaya başladık Bu çift Hikayemi okuyup çok etkilendiklerini söylediler. Bu arada Kocası yanında oturdugunu söyledi. sevişmeye başladılar bende telefonda katıldım. birkaç gün telefonda konuştuktan sonra yine bir hafta sonu konuşurken beni davet ettiler. yakın şehirde oturuyorduk. Hemen hazırlanıp gittim.
Kapıyı kadın açtı. dudagıma yakın yerden öpüp sarıldık, Hoşgeldin / hoşbulduk tan sonra içeri girdik. kapının arkasında sevişmeye başladık çünki o öyle istiyordu. 5,10 dakika seviştikten sonra içeriye geçtik. kocası slonda oturuyordu. tokalaştık ben koltuga oturdum kadın kucagıma gelip oturdu ne yer ne içersin diye sondu bende sen ne ikram edersen ben onu yer içerim diye cevap verince kocası gülmeye başladı ve kadın mutfaga birşeyler hazırlamaya geçtı Biz eşiyle biraz sohbet ettikten sonra eşi bana mutfağa gitsene dedi. Seni orda bekliyor dedi. Hemen gittim bende. Bir anda gözlerime inanamadım.
Tam bir sex tanrıcası vardı karşımda. kadın Deri bir korse tarzı bir şey giymiş göğüsleri üzerinden fırlamış altta siyah jartiyer ve topuklu uzun bir çizme. gözlerim kamaştı. kadın topukluları giyince boyu nerdeyse 180 olmuştu. Uzun boylu bir kadındı zaten. Ve bacakları bir mankeninki kadar düzgündü. Yüzüne de öyle sexi ve ağır bir makyaj yapmıştıki sanırım 15-20 saniye onu o şekilde süzdüm. Birden bir heyyy sesiyle kendime geldim.
Yüzüne baktım. bir kaç adım geri geri gitti ve bulaşık makinasının üzerine oturdu. Yanıma gelmeyecekmisin dedi. Hiç bir şey söylemeden yanına gittim. Dudaklarına yaklaştım. Saçlarını avucumun içine aldım ve dudaklarını öpmeye başladım. Gayet güzel bir şekilde öpüşüyorduk birden ayak sesleri duyuldu.
Eşi yanımıza geliyordu. Ayak seslerini duyar duymaz kadın birden ateşli sevişmeye başladı Ve beni resmen emmeye başladı. Kocası gelmiş kapıdan bizi izliyordu. bende kadına ayak uydurdum , ve dudaklarını kulaklarını boynunu emmeye yalamaya başladım. Ayağa kalktı. Gömleğimi yırtarcasına çıkardı. Pantalonumu indirdi. Sikimi dışarı çıkarıp emmeye başladı.

Bu arada benimde kadının da gözleri eşine doğru hedeflenmişti. Adama bakıp harika bir karın var iyi izle onu nasıl bağırtıcam şimdi dedim. kadın bunu duyunca birden sikimi boğazına kadar almaya çalıştı. Öyle emiyordu ki beni içine çekiyordu resmen.Ağzından çıkardığı an ayağa kaldırdım. Bulaşık makinasının üzerine doğru domalttım.
ve arkadan amını yalamaya başladım. Amını yeni ağdalamış kaymak gibiydi. ben yaladıkça inliyordu. Sonunda yavaş yavaş suları akmaya başladı. Yeter artık sok içime diyordu. Bende hayır diyordum. Adam gözlerini iyice açmış bizi dikkatle izliyordu. Sonunda yalamayı bıraktım sikimi kadının amına ve ordan aldığım suyunu göt deliğine sürtüyordum. kadın hala yalvarıyordu. En sonunda sikimi amına yerleştirdim ve birden yüklendim. Tamamı girince öğle bir bağırdıki.

Ama kısa süreli bir bağırma oldu. Sikimi geri çektim birden bir daha yüklendim bu defa daha derine gitmişti. kadın yine bağırdı. Kocasına döndüm nasıl iyi bağırıyormu dedim. Başını salladı. Sende gelsene dedim. İçeri girince katılıcam dedi ve gitti. Bende kadını orda 10 15 dk. kadar daha sikip ikimiz de aynı anda boşaldıktan sonra içeri geçtik. Ben çıplak kadının üzerinde yalnızca korse vardı. içeri geçip kocasının yanına oturdum. kadın da diğer tarafına oturdu. Bir süre bekledik konuşmadan.
sonra adam bana dönüp bununla mı bağırttın karımı dedi. Evet nasıl dedim. Bilmem dedi bak bakalım nasılmış deyince karısı ile göz göze geldiler adam bir anda eğildi ve sikimi ağzına alıp emmeye başladı. Adam da en az karısı kadar güzel emiyordu. Sikim yeniden ayaklanınca kadın adamı çekti sen geç bizi izle o bana girecek dedi ve gelip kucağıma oturdu. Yarrağımı köüne kadar aldı içine. Bir süre sonra kalktı göt deliğini sikimin kafasına sürtmeye başladı.
Adam da geldi sikimi tutup karısının göt deliğine yerleştirdi. kadın bana baktı hadi dedi. Bunu der demez birden üzerine yüklendi ve yarrağımın hepsini götüne aldı. Bir an nefessiz kaldı bekledi. Sonra bana baktı. Bir çığlık attıki sağır olacaktım nerdeyse. O bağırınca bende birden alttan yüklendim götüne. Sert hareketlerle öyle bir siktim ki götünü. Her girişimde bağırıyordu. Bir süre sonra ya alıştı yada uyuşmuş olacakki hızlanmaya başladı. Kendisi oturup kalkıyordu artık.

Bu arada öpüşmeye başladık. kadın harika öpüşüyordu. Bir anda kadının amında sular boşaldı üzerime ve derin bir oh çekti. Ama ben daha boşalmamıştım. Alttan çalışmaya devam ediyordum. Geliyorum dedim kadın üzerimden kalktı. kocası ile beraber yalamaya başladılar. ama boşalmamıştım geri gitmişti. İksiide bana bakıyorlardı. kadın geri çekildi adam ağzına almaya başladı.

Ama boşalacak gibi değildim. kadın yeniden geldi. önce ağzına aldı baktı olmuyor yeniden geldi üzerine oturdu amına girmiştim bu defa. Zıplıyordu üzerimde . Geliyorum dedim kadın kalktı tekrar oturdu birden ve aynı şeyi tekrarladı. Kocası alttan sikimi düzeltiyor karı tam oturacakken elini çekiyordu. En son tam ben boşalırken kadın üzerine öyle bir oturup bastırdı ki yarrağım yok oldu sandım.
Bu şekilde kaldık bir süre. Saate baktım saat epey olmuştu. biraz mola verdik birer sigara yaktık. sonra yatak odasına geçtik sabah ezanına kadar şikiş tik. kadına sarılarak uyudum. sabah uyanır uyanmaz kadının amını yalamaya başladım kadın inlayerek uyandı. bana iltifatlar yagdırıyor inliyordu. kocasının üzerine yatırdım. 15 20 dakika siktim ve kocasının yüzüne boşaldım. sonra duş alıp ordan ayrıldım… ara sıra hafta sonları tekrar birlikte oluyoruz…
sizlerdende arzularını ve hayallerini özgürce ve doya doya yaşamak istiyorum diyen olgun bakımlı bayanlar, üçüncü tek erkek arayan evli çiftler, evliyim ama kaçamak yapmak istiyorum diyen bayanlar varsa arayın tanışalım.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla