Alt 03-13-2015, 12:59 AM   #1
admin
Admin
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Mesajlar: 25.273
Standart Amasyadaki Hatiralarimiz

Amasyadaki Hatıralarımız…
Amasyada memurduk. eş dost ve akraba çevresinden uzakta ve yeni evli olduğumuzdan balayında gibiydik. normalde ailemin çevresinde yarı kapalı sayılabilecek eşime orada açık ve mümkün olduğunca dekolte olmasını istemiştim.dekolte olunca lisedeki öğrencilerinin rüyalarını nasıl süsleyebileceğini tartışır fantezi yapardık.

amasyanın akşamları güzel olur.hele Yeşilırmak kıyısındaki kordon boyunda sel ağzından istasyona kadar gece direklerinin lambalarının loş ışığının yeşil ırmağın sularında parlaması ve o pırıltılar arasında bay ve bayanların yavaş yavaş birbirlerinden onbeş yirmi metre aralıklarla yürümesi çok zevkliydi.amasyanın akşam serinliğinde her zaman rüzgarı vardı.bizde bu rüzgarı fantezimizde değerlendirirdik.

eşim makbule bu akşam serinliğinde diz boyu fakat ince ipekten bir elbise giyer rüzgar vurdukça etek beline yapışır am çukuru ortaya çıkardı eşimin bu çukurluğu ve eteğin yapıştığı bacak hatları çok kişiyi tahrik ederdi.hatta dahada ileri gider eteğin içine astar giymez böylelikle iç hatları etek altından belli olurdu.ondan sonra gece eve geldiğimizde acayip sikiş yapardık.

O gün bize hakan hocalar gelmişti. karısı Nuray Hanım bankacıydı. Onlarda bizim gibi gurbet elde yalnızdılar ve o nedenle olukça rahattılar. nuray hanımda dekolte sayılırdı ama göğüs dekoltesi daha çoktu. Bankacı olduğundan oturduğu bankosunda müşteri yukardan aşağı onu beklemek içinZevce.com da kaç tane oya varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”*gt; oyalanırken harika iri göğüslerinin dekolteliği karşısında sıkılmazdı. çok kere meme uçlarına kadar

dekolte verdiği olurdu ve bende meme uçlarını guduklarına kadar görmüştüm ben oraya bir iş için gittiğimde banada frikik vermiş meme uçlarına bakarken oda başını kaldırınca göz göze gelmiştik. Bana gülümsemiş ve şakayla karışık içine düşmeyesin demişti. artık aklımda hep onlarına içine düşmek vardı keşke bir içine düşsemde sikimi o meme aralarına sürterek orgazm olsam diye düşünüyordum.

o akşam işte hakan hoca karısı ben ve eşim makbule hoca birlikte sel ağzından istasyona doğru yürüyoduk hafifçe rüzgar hanımların eteklerini uçuşturuyordu en çok makbulenin eteği uçuşuyordu çünkü ince ipekti. erkekler nasıl bakıyordu karıma ve ben makbulemle gurur duyordum.nurayda güzel bir hanımdı fakat yolda karım çaktırmadan güya gözlemleniyordu.

köprü başında mısırcı vardı hanımlar mısır istediler ve biz mısır aldık hanımlar mısırı yemeye başladılar biz paranın üstü ile uğraşırken hanımlar ağır ağır ilerlemeye başladılar.biz peşlerinden yürüdüğümüzde yirmi metre önümüzde idiler.bizde acele etmiyorduk.rüzgar dahada artmıştı.makbulenin eteği uçuştukça oda eliyle eteğini topluyordu o arada eteği onbeş yirmi santim havalanıyor

harika bacakları ortaya çıkıyordu.karşıdan gelenlerin gözü ise genelde o bacaklarda oluyordu ve biz onu farkediyorduk.o arada birden çok şiddetli rüzgar çıkınca makbulenin eteği birden tam havalandı taa yüzünü örtecek kadar açıldı.birkaç saniye inanılmaz bir şey yaşandı sanki biri eteğini yukarı kaldırıp çıkarıyor gibi eteği yukarı kalkınca eşimin içinde külot olmadığı ortaya çıktı.ben yanımdaki hakan hocayla

eşimin arkadan götünü tüm ayrıntılarıyla görmüştük.bizden beş on metre önümüzde de iki genç yürüyodru onlarda bizden daha yakında idiler ve onlarda eşimin harika götünü görmüşlerdi.birkaç saniyelik olaydı eşim yüzüne sarılan eteği toplayıp aşağı indirene kadar görünen görünmüştü.nurayında bacakları oldukça açılmıştı ama önden gelenler eşimin resmen amını görmüşlerdi.önden gelip tam yanımızdan geçmek üzere olan gençlerden

biri “üfff o ne amdı yaa” derken öbürü “harika o tüyleri simsiyah ve külotu yoktu orospunun” demişlerdi.önümüzdekilerde “ohhh ne göt varmış karıda ah o götü şöyle bi sikerim” dedi.öbürüde “yanındaki hanımı tanıyom falanca bankanın en orospu karısı valla bunlar sikişe çıktıla galiba” dedi oda “o zaman biz sikebilirmiyiz bunları” dedi.öndeki de “yaa o bankacıyı sikenlerden tanıdığım varya götü gözüken karıyı tanımıyom” deyince bu kez yanımdaki hakan hoca bozuldu.

kadınların yanına bile gitmeye kararsızdık.ancak gitmesek başkaları onlara asılabilir sikme teklif edebilirlerdi.Hızlandık ama ikimizde bozuktuk.hanımların tam arkasında yürümeye başladık.hakana “yaa ne düşünüyon öyle kara kara” deyince o da “baksana adamlar ne diyo nuray için” deyince bende gülerek “aaaammmmaaaaannn dert ettiğin şeye bak.benim karımada simsiyahtüylü orospu deme

diler mi sanki ben karımla gurur duyuyom” dedim.hakan biraz rahatladı.”bende karımla gurur duyarım yani” dedi.bende onu dahada azdırmak için “bak akşam çıkarken ben eşime özellikle dekolte olmasını istedim oda olunca birazda rüzgarın tatlı azizliği ile eşim bayram yaptırdı gençlere” dedim.oda “evet hoş sürprizdi.Nurayda o sürprizi yapsa kimbilir ne olurdu” dedi.bende “bak haa şöyle işte.

Kadın dediğin erkeğe zevk vermeli erkeği hep dimdik tutmalı ben valla makbule demişim okuldaki öğrencileri hep dimdik dursun diye”deyip öndeki makbule ye “hayatım nasıl okulda öğrencilerin dik duruyomu” dedim. O konuşmadı. Nuray geri dönüp “yaa morali bozuldu kızcağızın” dedi. Bende “aa ne varki morali bozulacak ben karımla gurur duydum” deyince Nuray tekrar geri dönerek “karında eyvah çamaşır yıkadım diye iç çamaşır giymedim aksi gibi kaza oldu diyordu demin bana” deyince bende

Nurayın yanına gidip elimi beline attım. Arkada kocası vardı. Kulağına çok güzel manzaraydı kocan bile arkadan gördüklerine dimdik oldu önden görenler demin tam yanımızdan geçerken tüylerini bile anlatıyorlardı biz kocanla çok heyecanlandık”dedim. Oda “vaaavvv” dedi. Ben arkaya dönerek hakancım sende makbule yi teselli etsene morali bozuk bendende utanıyor düşüncelerimi de güzel karıma” dedim.

Oda karımın öbür yanına sokuldu. Ben Nuraya sende bankada bayy meşhurmuşsun kız “dedim Nuray “nasıl” deyince bende gençler karımın tüylerini görüyorlar fakat seni övüyorlar” ne diyolarki” diye sordu Nuray bende “tamda kocanın yanında amasyadaki bankacıların en çapkını dedilerZevce.com da kaç tane aslı varsa hemen tıkla ve gör.`, CAPTION, `Hemen Ara-Bul`);” onmouseout=”return nd();”*gt; aslında çapkın demedilerde öbürünü diyemem” dedim. oda bana dahada sokuldu.

Hafif karanlık yerden geçiyorduk elimi belinden yukarı çıkarak tam göğsünün üstüne getirdi.”hadi de de sana bir öpücüğüm var dersen dedi bende elimle göğsünü avuçlarken “kadının çapkınına orospu derler onlar orospu deyince kocan biraz bozuldu ama gönlünü aldım” dedim. Nasıl aldın” dedi. Bende “görmüyonmu karıma nasıl sarıldı az evvel kalçalarını çıplak gördüğü karıma sarılıyor hemde kocasının yanında” dedim.

Oda gülerek” eee sende memelerimi iyi yoğurdun yani” dedi. bu kez elimi beline attım tekrar “hakana makbulenin okulda da öğrencilerine böyle göstermesini istediğimi deyince kocanın çok hoşuna gitti” derken elimle de arkadan götünü avuçladım sıktım. Arkadan nerdeyse peşimize takılan iki delikanlıya aldırmıyordum bile nasılsa hakanın karısının götü idi. istasyonun sonuna gelmiştik ya geri dönecektik ya ıssız patikadan yukarı dönüp ağaçlık yere gidecektik.

Makbule ye dönüp elim Nurayın belinde karıcım varmısın ıssız yukarıya gitmeye biraz oturup dinleniriz dedim. Oda baş salladı biraz yukarı çıktık. Çevreden uzaklaştık. Sesler kesilmişti. Ay ışığının karanlığı vardı. karıma karıcım burada şimdi istediğin gibi açık ol artık istediğin gibi açıl dedim. oda yeterince açık değilmiyim istediğin kadarını sen aç istiyorsan dedi” bende o zaman seni hakana bırakayım istediği kadar açsın bende müsaade ederse verdiği müsaade kadarıyla nurayı açarım” dedim.

Hakan “biz size karışmıyalım sizde bize karışmayın o zaman bakalım ne kadar açacaz” dedi. O arada aşağıda peşimizde olan iki kişinin sota yerden bizi izlediğini fark etmiştim. nurayın önüne gelip eteğini yukarı kaldırdım ufak bağcıklı kilotu vardı. Nefis bacakları ayışığında bile parlıyordu. Ufak kilotun bağcıklarından tutup çıkardım bayrak gibi sallayarak hakana “seni kutlarım karına bu tangayı iyi cesaterle giydiriyon” dedim.

Oda “bana kalsa bende senin gibi kilot giydirmeyi yasaklarım ya işyerinde sıksık oraları frikiklerinde görününce bari bişeyler olsun orada dedim” dedi. karımın yanına gidip onunda eteğini kaldırıp karımı öğrencileri hep böyle görüyor” dedim. Oda kimbilir ne öğrencilerin rüyalarını süslüyodur” dedi. bende “evet onlar senin karını görenler kadar şanslı değil” deyince oda “nasıl” dedi bende devam ettim “Nuray demin geçenlerin dediği gibi amasyanın en orospu bankacısı ise müşterilerinin rüyalarını süslemez” dedim.

Hakanda “evet karımın en orospu bankacı olmasından gururluyum demekki işini iyi biliyor” dedi. Sonrada Nuraya dönüp ona sarıldı ve dudağına yumulurken “orospu karım seni seviyom hele amına daha çok yarrak girdikçe daha çok seveceğim” dedi. kadında kendini koyverdi. kocası öperken ben gömleğini çözdüm kocasının da yardımıyla çıkardım.siyah tül sutyeniyle kalmıştı.kocası sutyeni sıyırıp bir memesini çıkarıp ucunu emmeye başlayınca

kadın başını geri attı bende dudaklarına yumuldum.kocası bu kez aşağı indi karısının eteğini çıkardı çırılçıplaktı kadın kocası amına ben memelerine yumulduk.makbule de geldi.oda hakanın sikini çıkardı onu ağzına aldı o arada oda çırılçıplak soyunmuştu.Nurayda benim sikimi çıkardı.sonrada beni kim yakalarsa o siker deyip yukarılara doğru kaçmaya başladı.hakan sikini makbulenin

ağzından kurtaramadığı için peşinden gidemedi. oda makbuleyi yakaladı.ben nurayın peşinden yukarılarda gözden kaybolduk yakalarsam sikecektim nurayı ya yakalayamadım bi türlü kaybolmuş gibiydi.herhalde geri dönmüştür diye geri döndüm hakan makbuleyi domaltmış geçiriyodu bile sikim elimde kalmıştı. hakan beni görünce oolum çırılçıplak karıyı adam kaybedermi başkaları bulmadan yetiş dedi.doğruydu biraz yukarılara çıkıp arandım birden ıhh diye inleme sesinin geldiği yere döndüm

Nuray iki erkek arasında inliyodu.ne zaman bulmuş ne zaman yemişti.erkekler onu sikerken o bana öpücük gönderdi.ben gene geri döndüm hakana seninkini buldular bile ama halinden şikayetçi değil değil dedim .o arada hakan ohh geliyom geliyom geliyommmmm diye inledi ve karımın üstüne yığıldı bir süre sonra karım kalktı oda hani nuray nerde deyip yukarı gitmeye başladı.elinden tutarak nurayın yanına getirdim.

aynı anda iki ikişi nurayı sikiyodu.karım Nuraya “hayatım sana yardıma geldim”dedi.oda gülerek “aslında gerek yok iki kişi ne ki haklarından gelirim şimdi” dedi.gerçekten geldi ikiside nurayın içlerine patlamaya başladılar.nuray aralarından çıktı bana “hadi sevgilim sende sik beni” dedi.sikmezmiydim.herkes en az bisefer patlamıştı

ben yeni başlıyordum.ee karımda adamlara kalmıştı adamlar bu kez karımı ortaya aldılar evire çevire sikmeye başladılar. ben dayamaz hale gelmiştim patlıyom sevgilim dedim Nuraya o da patla tabi en yakın arkadaşının karısının amının derinliklerine kadın patla patla derken patlamıştım.müthişti müthiş

Gönderen: hakan
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sponsored by |
bursa escort bayan alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle keçiören escort gaziantep escort izmir escort izmir escort izmir escort etimesgut escort demetevler escort çankaya escort sincan escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Pendik Escort Şerifali Escort Tuzla Escort Ümraniye Escort Avrupa Yakası Escort Ataköy Escort Avcılar Escort Bahçelievler Escort Bahçeşehir Escort Bakırköy Escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin